lauantai 23. marraskuuta 2019

10 rivin revikka: Flamme Rouge


Flamme Rouge on kevyt ja nopeatempoinen kilpa-ajopeli. Se on teemaltaan melko ainutlaatuinen, sillä kilpaa ajetaan polkupyörillä. Jokaisella pelaajalla on hallinnassaan kaksi pyöräilijää Sprinteur ja Rouleur, joita ohjaillaan korteilla. Pelin voittaa se, jonka pyöräilijä on ensimmäisenä maalissa. 
Peli on näyttävä, ja viimeistelty ulkoasu luo peliin mukavan tunnelman. Peesaaminen ja uupuminen ovat temaattisina mekaniikkoina pelin suola. Peli etenee sujuvasti, sillä pyöräilijöiden liikkeet valitaan yhtäaikaa. Flamme Rouge on yksinkertainen ja helppo oppia, joten se sopii kaikille. Peliharrastajalle peli voi kuitenkin olla jopa liian yksinkertainen ja nopeasti nähty. Flamme Rouge voitti vuonna 2017 Pelaajien valinta perhepelipalkinnon ja vuonna 2018 italialaisen Gioco dell’Anno -palkinnon. Hannun reittaus: [6/10]

-Hannu Partanen-

2 kommenttia:

  1. Tuohon voisi mainita vielä sen, että peli on parhaimmillaan, kun sitä pelataan tour mentaliteetilla, eli useampi osakilpailu, lasketaan pisteet jne. Peli antaa tuolloin huomattavasti enempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Minulla ei ole turnauspelaamisesta kokemusta tämän pelin osalta. Luulen, että mieluummin pelaisin jotakin muuta.

      Poista